Tocanita de vita

   Cine are pofta de o tocanita? Am preparat-o mai demult ce-i drept, insa acum am dat de fotografii
prin arhiva si am zis ca-i musai sa v-o arat. A iesit o bunatate pe placul tuturor. :)


Reteta inspirata de pe Condimente Online.


   Ingrediente:
  • 800 g muschi de vita (manzat)
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • 350 ml apa calda
  • 4 cepe potrivite
  • 2 lg ulei de floarea soarelui presat la rece
  • 1 foaie de dafin
  • ½  lgt boia dulce
  • ½ lgt piper
  • ½ lgt sare

Cum procedezi:
1. Curata si toaca ceapa marunt.
2. Taie muschiul in cuburi.
3. Pune uleiul la incins intr-o  cratita, pune carnea, boiaua, dafinul, sarea si piperul  si lasa 5 minute sa se rumeneasca apoi adauga ceapa si mai lasa 5 minute pe foc.
4. Adauga apoi  apa si rosiile din conserva, pune un capac  pe vas si fierbe la foc mic timp de 50 minute.
Pofta buna!











Comentarii

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.