Fumusetea vine din surse naturale



    Imi place frumusetea naturala, salbatica as putea spune. Intotdeauna am tins ca lucrurile sa fie si sa
arate cat mai natural. E adevarat ca o haina te poate face sa arati mai bine, o poza dintr-un anumit unghi te avantajeaza, sau ca un machiaj poate acoperi anumite imperfectiuni, dar eu cred ca frumusetea nu tine cont de varsta, dimensiune, religie, culoare, accesorii, ci de atitudine si felul in care te simti.
 Frumusetea se mentine traind frumos, iesind din cand in cand din cotidian - evadand la mare, la munte sau chiar pe cel mai apropiat coclaur - impreuna cu cei care te fac sa te simti bine.
  Pentru a te simti bine, incepi cu interiorul. Spre exemplu eu incerc pe cat posibil sa cultiv fructele si legumele de care avem nevoie in alimentatie, sa utilizez produse la care am garantia ca sunt obtinute din surse naturale.

Colagenera, noua gama a frumusetii pe baza de colagen marin, de la Laboratoarele Remedia cotine produse create sa aiba grija, fiecare in parte de cate un aspect al frumusetii tale , care actioneaza de la interior, catre exerior.
Consumul colagenului marin duce spre o  frumusete naturala, sanatoasa, piele stralucitoare, unghii puternice si par sanatos.
Practic, fiecare produs al gamei a fost creat pentru a avea grija de un aspect al frumusetii si este 100% natural: pudre de fructe, colagen marin organic, Green Sugar!
FARA COLORANTI ARTIFICIALI, FARA CONSERVANTI, FARA ADITIVI! 

Gama COLAGENERA, este alcatuita din 5 ceaiuri cu arome ultra-feminine si 4 smoothie-uri delicioase, toate imbogatite cu vitamine si COLAGEN MARIN DIN SURSE ORGANICE.  



ceai crizantema
    Ceaiul de crizantemă și colagen marin are grijă de sănătatea și imunitatea întregului organism. Este un puternic antioxidant, crizantema fiind consumată, încă din cele mai vechi timpuri, de către popoarele asiatice pentru credința conform căreia deține proprietăți vindecătoare și prelungește viața.



ceai iasomie
    Iasomia („yasmin”, în traducere „darul lui Dumnezeu”), conține antioxidanți care accelerează metabolismul și ajută organismul să ardă mai eficient grăsimile.


ceai negru Ceaiul negru este bogat în antioxidanți și aminoacizi, care combat îmbătrânirea celulară și previn artrita și osteoporoza, reglează nivelul colesterolului și contribuie la arderea mai rapidă a grăsimilor din corp. Este un ajutor minunat la menținerea sănătății și frumuseții părului și a pielii.


ceai verde       Conține antioxidanți naturali, ajută la protejarea celulelor creierului și este de nelipsit dintr-o dietă sănătoasă. Datorită conținutului mare de polifenoli, contribuie la reducerea riscurilor apariției unor probleme cardiace. Mineralele și vitaminele din ceaiul verde sunt benefice pentru sănătatea generală a întregului organism, iar cafeina oferă un plus de energie.

   Ceaiul alb încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, dar acționează eficient și în interiorul organismului, menținând sănătatea colonului, prostatei și a stomacului. Îmbunătățește funcția arterială, întărește vasele de sânge și reduce riscul de accidente vasculare cerebrale. În timpul sezonului rece, protejează împotriva atacurilor virale și bacteriene, iar în timpul zilelor toride se recomandă a fi consumat pentru a preveni insolația. Ceaiul alb crește puterea de concentrare și memoria.

Smoothie cu colagen și Acerola

smoothie acerola
   Un deliciu răcoritor! Acerola (Malpighia glabra L.) este un arbust peren, iar fructele sale au un conținut remarcabil de Vitamina C naturală, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. De asemenea, Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru buna funcționare a sistemului osos, a vaselor de sânge, a ligamentelor, gingiilor, pielii și a dinților.


Smoothie cu colagen și Proteine

smoothie proteine
   Proteinele sunt esențiale pentru funcționarea optimă a organismului și este necesar să facă parte dintr-o dietă sănătoasă și echilibrată. Acestea contribuie la repararea și menținerea funcțiilor și structurilor organismului, începand de la mușchi, organe și oase, până la piele și păr. Intrucât organismul nu are capacitatea de a produce sau stoca proteine, e necesar să i le furnizăm prin alimentatie!

Smoothie cu colagen și Enzime digestive

smoothie enzime digestive

   Enzimele digestive ajută la absorbția normală a nutrienților din hrană. În absența enzimelor, procesul digestiv este deficitar și apar tulburări ca balonarea, crampele stomacale, flatulența, etc.

   Smoothie cu Colagen și Enzime digestive ajută la prevenirea acestor simptome, prin suplimentarea cu enzime din surse naturale: fructe, legume și plante medicinale, pentru buna funcționare a procesului digestiv. În plus, aportul de Colagen Marin și gustul plăcut fac din acest smoothie alegerea perfectă în orice moment al zilei.


Smoothie cu colagen și Glucomannan
smoothie glucomannan
   Green Sugar Smoothie Colagen+Glucomannan conține un complex de ingrediente care restabilește și menține elasticitatea și tinerețea pielii, ajută la sănătatea părului și a unghiilor, susține regenerarea mușchilor și elasticitatea articulațiilor, contribuie la scăderea în greutate, susține procesul de detoxifiere și îmbunătățește starea generală de sănătate.

                                                         





Comentarii

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.