marți, 14 mai 2019

Piept de pui si dovlecei a gratar

   Salutare! Va povesteam ieri despre o noua reteta in care am folsit condimentele din noua gama
Vegeta Natur. Pieptul de pui si dovlecelul au fost grozave. Pieptul de pui a fost de senzatie, si a primit complimente din partea baietilor mei.

Ingrediente:





Cum procedezi:
1. Intr-un vas amesteci uleiul de masline cu condimentele pentru pui auriu din gama Vegeta Natur, cimbru, oregano, piper. 
2. Tai pieptul de pui in doua pe orizontala astfel incat sa obtii doua fileuri, le bati USOR cu un ciocan pentru snitele si le pui in vasul cu marinada de la pasul 1. Le lași la marinat cel putin 10-15 minute, timp in careincingi tigaia grill si pregatesti dovlecelul.
3. Tai dovlecelul in felii groase (~ 1 cm), il pui intr-un vas, torni ueiul de  masline peste felii, amesteci, apoi adaugi  sarea, condimentele pentru  cartofi, si oregano. Amesteci bine totul si pui feliile pe grill. Le lasi 2 minute apoi le intorci pe partea cealalta. Dupa coacere pui feliile pe un plaou.
4. Pui fileurile de pui pe gratarul incins si le lasi 2-3 minute oe fiecare parte.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.