LANSARE GAMA VEGETA



     Dragii mei, am placerea sa va anunt lansarea unor noi produse  din gama VEGETA,  ce apartin de brandul PODRAVKA, dupa cum probabil stiti.Astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre noile game de produse Vegeta


   Stiți deja că îmi plac produsele naturale așa că sunt tare, dar tare bucuroasă să vă prezint noua gama lansată de Podravka RomâniaVegeta Natur,  100 % din ingrediente naturale. 
  Produsul Vegeta Natur Legume (75 g, 150 g, 300 g), un amestec perfect de 9 tipuri de legume și sare de mare. FĂRĂ monoglutamat de sodiu, fără gluten, fără conservanți. Baza de mâncare se adaugă în supe, sosuri, paste, orez, tocănițe, precum și peste toate preparatele dn carne pentru un gust desăvârșit. 

1.Noua gama Vegeta: Natur. 100% din ingredient naturale.
    Podravka Romania a lansat de curand produsul 100% natural Vegeta Natur Legume (75g, 150g si 300g), un amestec perfect din 9 tipuri de legume si sare de mare. Fara monoglutamat de sodiu, fara gluten, fara conservanti. Baza de mancare se adauga in supe, sosuri, paste, orez sau tocanite, precum si peste toate preparatele din carne pentru un gust desavarsit. Vegeta Natur Gust de Gaina 100g carnea de pui va fi mai savuroasa in supe, tocanite, fripturi, mancaruri din legume si sosuri. Iar pliculetele de 20g sau dozele de sticla 40-60g Vegeta Natur Condimente care contin zeci de legume si cea mai buna sare de mare sunt special concepute pentru cartofi, peste, porc, pui, miel sau orice carne la gratar.

2.Baza de mancaruri Vegeta intr-o noua forma: cuburi
   La cererea clientilor loiali, Podravka Romania a adus pe piata cuburile Vegeta. Cele 3 cuburi 10g (legume, gaina si vita) reprezinta combinatia perfecta de legume, carne, sare si condimente, oferind garantia unui gust delicios. La un litru de ciorba se adauga 2 cuburi, aceeasi cantitate fiind recomandata pentru tocanite si sosuri. O veste buna: cuburile cu legume sunt recomandate si pentru vegetareni! (sau pentru perioadele de post).
 Salutare dragilor! Săptămâna ce a trecut mi-a lasat la ușă un coș cu bunătăți marca Podravka
conserve și amestecuri pentru mâncăruri. Mulțumesc Podravka România și More Than Pub pentru surpriză.

  Acestea fiind spuse va invit sa le incercati si sa imi spuneti parerea voastra despre noile produse. Eu sunt mega-incantata si sper ca zilele astea sa reusesc sa redactez si reteta pregatita cu produse din noua gama. 
















Comentarii