Gama VEGETA s-a innoit

    Salutare dragilor! Săptămâna ce a trecut mi-a lasat la ușă un coș cu bunătăți marca Podravka:
conserve și amestecuri pentru mâncăruri. Mulțumesc Podravka România și More Than Pub pentru surpriză.
Astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre noile game de produse Vegeta

   Stiți deja că îmi plac produsele naturale așa că sunt tare, dar tare bucuroasă să vă prezint noua gama lansată de Podravka România, Vegeta Natur,  100 % din ingrediente naturale. 
  Produsul Vegeta Natur Legume (75 g, 150 g, 300 g), un amestec perfect de 9 tipuri de legume și sare de mare. FĂRĂ monoglutamat de sodiu, fără gluten, fără conservanți. Baza de mâncare se adaugă în supe, sosuri, paste, orez, tocănițe, precum și peste toate preparatele dn carne pentru un gust desăvârșit. 




  Vegeta Natur Gust de Găină 100 g carnea de pui va fi mai savuroasă în supe, tocănițe, fripturi, mâncăruri de legume și sosuri.
 Iar pliculețele de 20 g sau dozele de sticlă 40-60 g  Vegeta Natur Condimente care conțin zeci de legume și cea mai bună sare de mare sunt special concepute pentru cartofi, pește, porc, pui, miel sau orice carne la grătar.









Vegeta a lansat și o bază de mâncăruri sub formă de CUBURI. Cuburile Vegeta au fost aduse pe piață de către Podravka România la cererea clienților loiali. Cele 3 sortimente de cuburi 10 g (legume, găină și vită) reprezintă combinația perfectă de legume, carne, sare și condmente, oferind garanția unui gust delicios. Și o veste bună: cuburile cu legume sunt recomandate și pentru vegetarieni (sau pentru erioadele de post).











Comentarii