Parfait cu granola, mango și coulis de coarne



   Nu știu cum sunteți voi când vine vorba de micul dejun, însă noi suntem îndrăgostiți de granola.
Am descoperit gama Lizi's Granola, gustoasă și sănătoasă. Produsele din gama Lizi's Granola sunt 100% naturale, preparate din ingrediente integrale, bogate în proteine vegetale, fibre, acizi grași, antioxidanți,vitamine și minerale. 
Produsele Lizi’s
  •  NU conțin zahăr sau îndulcitori artificiali;
  •  NU conțin conservanți;
  •  NU conțin uleiuri hidrogenate;
  •  NU conțin OMG;
  •  Sunt bogate în fibre și proteine de cea mai bună calitate;
  •  Singurele produse de pe piața din România cu încărcătură glicemică scăzută, ajutând la menținerea nivelului zahărului din sânge;
  •  Sunt excelente pentru diabetici, sportivi, cure de slăbire, copii sau adolescenți;
Gama Lizi’s Granola conține 10 produse delicioase, pentru toate gusturile (nuci pecan și melasa, ciocolată belgiană, fructul pasiunii și fistic, măr și scorțișoară, nucă de cocos, mango și nuci de macadamia), dintre care 4 sunt produse specializate (hight protein, low sugar, gluten-free și organic), pentru a se potrivi diferitelor preferințe și nevoi dietetice.
 Vestea bună este că produsele din această gamă se pot achiziționa din magazinele Carrefour, MEGA IMAGE, Kaufland, DM, Selgros, Cărturești, Bebe Tei, Naturalia, Farmaciile Floarea de Colț sau online, pe AlimenteSpeciale.ro și Unicorn-Naturals.ro.
 Pentru micul dejun am folosit:
  
Cum procedezi:
Așezi pe fundul fiecărui pahar câte 3 liguri de iaurt, adaugi apoi 2 liguri de granola, și câte o lingură de coulis de coarne, pui restul iaurtului, iar deasupra pui 2-3 linguri granola, și feliile de mango. 

Pentru gustul nostru este perfect. Am făcut un experiment să văd cât ține de foame. Am luat micul dejun sub forma aceasta ieri  pe la ora 10, și abia pe la 18 mi-a fost foame din nou. Concluziile le trageți voi. :)
 
Notă: poți folosi orice coulis de fructe îți place, sau poți renunța la el. :)





























Comentarii