Supa crema de ciuperci



   Dragilor, va prezint un nou ajutor care a poposit in bucataria mea. Este vorba de blenderul
performant Oster Classinc Chrome, de care m-am indragostit inca de anul trecut.
  Multumesc prietenilor de la Retete culinare si Oster Romania pentru ca mi-au indeplinit visul. E cu adevarat senzational! Sistemul de componente care preia forta de rotire este realizat din metal, vasul din sticla borosilicata (rezistenta la dilatare termica si socuri), putere 600W, lame din inox (foarte ascutite:), 3 trepte de viteza, aspect si dimensiuni de fotomodel. 
  E foarte usor de curatat si de utilizat: supe, smoothies sau sosuri sunt specialitatile lui. 



Întregul sistem de componente care preia forța de rotire și de măcinare este fabricat din metal, și nu din plastic sau cauciuc dur. - See more at: http://www.oster-romania.ro/produse/blender-performant-classic-chrome#sthash.tf3khYaV.dpuf
Întregul sistem de componente care preia forța de rotire și de măcinare este fabricat din metal, și nu din plastic sau cauciuc dur. - See more at: http://www.oster-romania.ro/produse/blender-performant-classic-chrome#sthash.tf3khYaV.dpuf
Întregul sistem de componente care preia forța de rotire și de măcinare este fabricat din metal, și nu din plastic sau cauciuc dur. - See more at: http://www.oster-romania.ro/produse/blender-performant-classic-chrome#sthash.tf3khYaV.dpuf
Întregul sistem de componente care preia forța de rotire și de măcinare este fabricat din metal, și nu din plastic sau cauciuc dur. - See more at: http://www.oster-romania.ro/produse/blender-performant-classic-chrome#sthash.tf3khYaV.dpuf

 Ingrediente:

  • 250 g ciuperci albe
  • 150 g ciuperci brune
  • 200 g ceapa
  • 60 g morcov
  • 1 felie telina (40g curatata)
  • 100 g ardei gras (congelat)
  • 1 rosie (100 g)
  • 1200 ml apa
  • 1/2 lgt cimbru
  • sare




  Cum procedam:
1. Spalam ciupercile, curatam ceapa si morcovul, si le punem la fiert intr-o cratita impreuna cu 1200 ml apa timp de 15-20 min.
2. Punem supa in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam pana la consistenta dorita.

Nota: pentru mai multa savoare puteti adauga mai multe tipuri de ciupeerci: pleurotus, bureti pastavi, etc..






















Comentarii

  1. Ca sa abia gust bun ar trebui puse si niste ciupergi Porcini sau ceva similar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Personal nu ma dau in vant dupa hribi fiindca par balosi in supe asa ca prefer doar champinion. Evident se pot adauga si alte tipuri de ciuperci.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.