Fie vara, fie iarna salata este nelipsita din regimul nostru alimentar. Mno acu' stiu ca si voi faceti
salata si ca fiecare are propriul sau mod de a o pregati, dar tin sa va arat si retetea mea de salata (una din nenumaratele retete:).
Campania Iubim si Daruim cu Schar organizata de Schar si Celiaci.ro,
dedicata atat persoanelor cu intoleranta la gluten, cat si celor care
isi doresc sa adopte un stil de viata sanatos, continua toata luna
februarie - detalii campanie AICI.
Schar a pregatit un concurs nou in care puteti sa votati pe facebook
retetele participante in campanie, le gasiti in albumul campaniei - click AICI pentru a le vizualiza si vota.
Nu uitati de concursul care se desfasoara pe blog - click AICI pentru detalii. Mult succes!
Ingrediente (2 portii):
- 40 g crostini fara gluten
- 80 g sfecla rosie (fiarta)
- 100 g mazare (fiarta)
- 100 g ardei copt
- 30 g cascaval
- 2 lgt capere
- 1 lgt ulei masline
- busuioc proaspat
Cum procedam:
1. Punem crostini intr-o punga si ii maruntim cu un sucitor.
2. Taiem sfecla cubulete, iar ardeiul copt fasii (sau tot cubulete daca preferati).
3. Impartim ingredientele in doua. Asezam crostini la baza, punem sfecla, mazarea, ardeiul copt, cascavalul razuit cu ajutorul unui curatator de legume, caperele, busuioc si uleiul de masline.
S-aveti pofta!
Urmez regimul fara gluten din anul 2004 iar aceata reteta este geniala, un preparat usor, sanatos, gustos si mai ales la indemana la orice ora. Multumesc.
RăspundețiȘtergere