duminică, 21 februarie 2016

Salata cu crostini



   Fie vara, fie iarna salata este nelipsita din regimul nostru alimentar. Mno acu' stiu ca si voi faceti
salata si ca fiecare are propriul sau mod de a o pregati, dar tin sa va arat si retetea mea de salata (una din nenumaratele retete:).
Campania  Iubim si Daruim cu Schar organizata de Schar si Celiaci.ro, dedicata atat persoanelor cu intoleranta la gluten, cat si celor care isi doresc sa adopte un stil de viata sanatos,  continua toata luna februarie - detalii campanie AICI.
  Schar a pregatit un concurs nou in care puteti sa votati pe facebook retetele participante in campanie, le gasiti in albumul campaniei - click AICI pentru a le vizualiza si vota.

  Nu uitati de concursul care se desfasoara pe blog  - click AICI pentru detalii. Mult succes!

Ingrediente (2 portii):

Cum procedam:
1. Punem crostini intr-o punga si ii maruntim cu un sucitor.
2. Taiem sfecla cubulete, iar ardeiul copt fasii (sau tot cubulete daca preferati). 
3. Impartim ingredientele in doua. Asezam crostini la baza, punem sfecla, mazarea, ardeiul copt, cascavalul razuit cu ajutorul unui curatator de legume, caperele, busuioc si uleiul de masline. 
S-aveti pofta!


















Un comentariu:

  1. Urmez regimul fara gluten din anul 2004 iar aceata reteta este geniala, un preparat usor, sanatos, gustos si mai ales la indemana la orice ora. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita.gmail.com.