joi, 3 decembrie 2015

Ciocolata neagra (de post) - Raw vegan dark chocolate


  Am achizitionat de ceva vreme unt de cacao pe care intentionam sa il folosesc la o prajitura
raw-vegana, insa prajitura s-a transformat in ciocolata. As putea spune ca e the best dark chocolate I've eaten. Are o aroma intensa pe care nu am regasit-o in nici una din ciocolatele din comert.
 In plus nu te simti vinovat cand mananci o bucatica de ciocolata fiindca nu contine nici un gram de zahar, ci e indulcita cu noul produs lansat de Green sugar.   Nu numai ca e guilt free, dar e si vegana. Garantat fara urme de lapte! 
Consistenta si intensa, e de ajuns o singura bucatica pe zi ca sa te simti satul si plin de energie.


Ingrediente:
  • 100 g indulcitor natural Green Sugar pudra
  • 100 g unt cacao
  • 50 g ulei de palmier (topit)
  • 170 g cacao 
  • 20 g migdale/nuci/alune/fructe deshidratate (optional)




Cum procedam:
1. Intr-un vas la bain-marie punem untul de cacao la topit. 
2. Transferam untul de cocos intr-un vas, adaugam uleiul de palmier, indulcitorul pudra si cacaoa si amestecam cu un tel. La final adaugam migdalele/alunele/nucile tocate.
3. Turnam compozitia in forme de silicon si introducem in frigider pentru 30 minute - 1 ora. 

The best! 























 











2 comentarii:

  1. Oooooo ce intunecata e delicioasa asta.
    Super arata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata senzational! De multa vreme imi doresc sa incerc si eu untul de cacao! Iau si eu doua ciocolatele la pachet! :))))

    RăspundețiȘtergere

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita.gmail.com.