sâmbătă, 3 octombrie 2015

Tea cocktail - cocktail de ceai




   Dragii mei, va povesteam in postarea trecuta ca luna aceasta Green Sugar, indulcitorul natural cu 0
calorii implineste 5 ani. A crescut maricel, e de varsta ficiorasului meu. :) Noi ii uram "La multi ani" frumosi si inspirati! Ne bucuram de aceasta aniversare si o sarbatorim cu un cocktail savuros!





 Ingrediente:
  • 900 ml apa fierbinte
  • 5g petale uscate de hibiscus (2 lg)
  • 1 lgt ceai negru (Earl Grey)
  • 300 ml apa carbogazoasa
  • 7 sticks Green Sugar
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 1 lime


Cum procedam:

1. Punem florile de hibiscus la infuzat in  600 ml apa fierbinte pentru 10 minute, strecuram apoi  si lasam sa se raceasca.
2. Punem ceaiul negru la infuzat in 300 ml apa fierbinte pentru 3 minute, strecuram si lasam la racit. 
3. Spalam citricele, le stergem si le taiem in felii.
4. Intr-un vas de sticla punem ceaiul de hibiscus si ceaiul negru, punem indulcitorul si amestecam, adaugam apoi apa minerala carbogazoasa si citricile feliate!

Enjoy!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita.gmail.com.