Hot sugarfree carob drink - bautura calda cu roscove  Ce titlu pompos o sa ziceti, dar nici n-as sti cum sa-i zic altfel. :) Da dragilor, in locul cafelei si a
ciocolatei calde am zis sa precipit putin lucurile si sa fac altceva. O bautura calda, simpla, cu pudra de roscove si cel mai important fara zahar pentru ca luna aceasta sarbatorim 5 ani impreuna cu Green Sugar - dulcele natural cu 0 calorii.
   Sa-i cantam asadar "multi ani" fericiti si dulci inainte! Si haideti sa ne-ndulcim fara regrete si fara teama si de-acum incolo alaturi de el!
  Despre indulcitorul 100% natural, cu gust dulce, similar zaharului, care la coacere, fierbere sau congelare nu isi schimba consistenta, gustul sau puterea de indulcire gasiti detalii pe site-ul Green Sugar. 
  Reteta de azi e "floare la mustata" (vorba ficiorului meu :)) 3 ingrediente intr-un echilibru perfect! Am ales laptele de orez si migdale pentru ca se completeaza de minune cu pudra de roscove care are o aroma dementiala de nuci coapte!

Ingrediente pentru 2 portii:
  • 4 lgt cu varf pudra de roscove
  • 540 ml lapte de orez si migdale
  • 2 stikuri Green Sugar
Cum procedam:
1. Repartizam pudra de roscove impreuna cu indulcitorul Green Sugar in doua recipiente.
2. Incalzim laptele de orez si migdale.
3. Impartim cantitatea de lapte pentru cele 2 vase, dupa care il turnam peste ingredientele uscate, amestecand continuu.

Enjoy!Comentarii

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.