miercuri, 14 mai 2014

Tocanita de vita

   Cine are pofta de o tocanita? Am preparat-o mai demult ce-i drept, insa acum am dat de fotografii
prin arhiva si am zis ca-i musai sa v-o arat. A iesit o bunatate pe placul tuturor. :)


Reteta inspirata de pe Condimente Online.


   Ingrediente:
  • 800 g muschi de vita (manzat)
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • 350 ml apa calda
  • 4 cepe potrivite
  • 2 lg ulei de floarea soarelui presat la rece
  • 1 foaie de dafin
  • ½  lgt boia dulce
  • ½ lgt piper
  • ½ lgt sare

Cum procedezi:
1. Curata si toaca ceapa marunt.
2. Taie muschiul in cuburi.
3. Pune uleiul la incins intr-o  cratita, pune carnea, boiaua, dafinul, sarea si piperul  si lasa 5 minute sa se rumeneasca apoi adauga ceapa si mai lasa 5 minute pe foc.
4. Adauga apoi  apa si rosiile din conserva, pune un capac  pe vas si fierbe la foc mic timp de 50 minute.
Pofta buna!











3 comentarii:

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita.gmail.com.