joi, 9 ianuarie 2014

Branza Fondue cu paine de casa si usturoi


   Stiti cat de mult imi place branza, nu? Ei bine au aflat si prietenii de la Delaco, si mi-au facut un
cadou gustos de sarbatori, un produs nou, delicios din care daca ai gustat o data esti cucerit. Cel putin eu care sunt pana in maduva oaselor prin vene-mi curge branza :)) Fan Branza am innebunit cand am gustat. E nemaipomenit!
   Este ambalat intr-un vas de ceramica adorabil si se prepara foarte usor, doar 20 de minute in cuptorul cu gaz si-i gata. E perfect pentru vizitele nocturne ale prietenilor. ;) 
   Cu ce servim  asa bunatate? Pai sa va spun, cu paine, cu legume sau cu fructe.
 Noi am ales sa servim cu pita buna (a carei reteta o gasiti AICI:), proaspata, pusa pe gratar cu o țâră de ulei de masline si-apoi unsa cu usturoi. Merge "ca uns". Nu uitati s-a stingeti totul cu-n paharel de vin sau bere. :)
Enjoy!
 







10 comentarii:

  1. Ce grozava. Am si eu o cutie si abia astept sa pregatesc ceva bun cu ea..Am eu ceva in gand ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rocsy si eu mai aveam ceva in plan, dar a fost atat de bun ca s-a papat tot! :)

      Ștergere
  2. O nebuuunieee! de data asta scapi de "urarea" stii tu care, ca am papat si eu :P:)))) muaaah!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani !
    Te astept cu o reteta de muffins sau cupcakes la concursul organizat pe blogul meu !
    http://www.bucatepealese.ro/concurs-razboiul-brioselor/

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le spui celor care ti-au facut tie cadoul, ca tare as vrea sa incerc si eu branza lor :)))
    Super combinatie paine prajita cu usturoi.. branza.. mmm...

    RăspundețiȘtergere
  5. hhhmmmm, ce bine arata painea prajita si crocanta, numai cand privesc pozele si deja simt gustul si aroma pe care o lasa branza si painea abia scoasa din cuptor :D

    RăspundețiȘtergere

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita.gmail.com.