Prajitura cu goji si merisor

   
       Puiul cel mic ma tot innebuneste sa-i fac "puturi" :)) adica prajituri... si face asta in fiecare zi. Cand se trezeste primul lucru pe care mi-l cere sunt prajiturile... Asa ca trebuie sa vin cu ceva rapid si gustos.
Reteta aceasta e asa de simpla ca pana si un copil o poate face. Gustul este desavarsit de merisor si goji, iar pufosenia incredibila. Va poftesc sa incercati!

Ingrediente:

3 oua
4 lg cu varf zahar tos
5 lg cu varf faina de grau
1/4 lgt praf de copt
1 lg ulei
1 lgt esenta vanilie
1 lg goji 
1 lg merisor

Mod de preparare:

  Mixati ouale cu zaharul pana cand acesta se dizova. Puneti faina amestecata cu praful de copt, esenta, uleiul si amestecati bine. Amestecati si fructele deshidratate.
 Turnati compozitia intr-o tava cu forma conica ( baza = 10 cm, sus = 19 cm) tapetata cu hartie de copt si introduceti in cuptorul preincalzit 30 min la 190 °C, sau pana cand se rumeneste putin. 
 Dupa ce scoateti din cuptor lasati la racit apoi pudrati-o cu zahar.   
Enjoy!

Comentarii

  1. Cat de frumos a crescut!! Tare bun trebuie sa fie..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos arata prajiturica asta, si e super buna pentru copilasi! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte buna fiindca e facuta in casa cu dragoste ;) si in plus e fara E-uri periculoase :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. am fost f incantata sa fac aceasta prajitura, consider ca merisoarele sunt unele dintre cele mai bune fructe din privinta proprietatilor pe care le poseda, eu am cumparat merisoare la 500g de aici:
    http://ameplant.ro/produs.php?id=1120&denumire=Merisor_confiat_500g , pretul e super. Va recomand!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.