marți, 23 octombrie 2012

File de peste la cuptor

      Azi avem in meniu peste! Cine mai doreste, cine mai pofteste?



900 g file de peste
1lg smantana
1 lgt mustar boabe
1 lgt ierburi de Provence
1 lgt oregano
sare
3 lg faina integrala de ovaz

Mod de preparare:
   Spalam pestele si il uscam cu un prosop de hartie. Portionam fileul in bucati de 5 x 10 cm. Punem pestele intr-un vas si turnam restul ingredientelor peste el. Amestecam bine.
   Tavalim pestele prin faina de ovaz, il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit in prealabil la 200 °C timp de 40-50 min.

6 comentarii:

  1. Buna ziua!
    Cristina's world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poftesc eu o portie delicioasa!Se poate?
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita.gmail.com.