Spanac cu smantana


   Aseara mi-a trimis, o vecina de la tara, niste spanac crezand ca e salata :)). Nu toata lumea iubeste spanacul (si aici ma refer la sotul meu :)), de aceea eu il fac cu smantana... si taaare bine mai merge ;)


Ingrediente pentru 1 portie:

270 g spanac
4 lg smantana
1 lgt ulei
1 cepa verde
1/4 lgt sare
1/4 lgt mix de legume uscate
1 catel de usturoi

  Mod de preparare:

1. Spalati spanacul si il opariti-l 5 min.
2. Spalati si taiati ceapa, apoi o caliti intr-o lingurita de ulei.
3. Scoateti spanacul din apa si il tocati.
4. Puneti spanacul peste ceapa calita.
5. Adaugati 3 lg de smantana peste spanac si lasati la foc mediu 5 min.
6. Puneti mixul de legume, sarea si piperul peste spanac.
7. Transferati spanacul intr-un castron, puneti desupra 1 lg de smantana si catelul de usturoi feliat.

    Pofta Buna!




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.