marți, 19 iunie 2012

Paste cu sos de smantana si seminte

  
               Aseara aveam pofta de niste paste... asa ca m-am pus pe treaba si iata ce a iesit...


 Ingrediente:

200 g paste
apa
sare
>sos:
1 lgt ulei
2 lg seminte de dovleac
3 lg smantana
100 g cascaval

3 ceape verzi (doar partea alba)
sare




Cum procedam:
1. Punem pastele la fiert in apa cu sare.

2. Intr-o tigaie non-aderenta puneti semintele de dovleac si ceapa la calit.
3. Adaugati smantana in tigaie, dupa 5 min punem cascavalul taiat, mai lasam 2 min si oprim focul.
4. Cand pastele sunt fierte scoateti intr-o sita sub jet de apa rece.
5. Asezati pastele in farfurie, puneti deasupra sos, frunze de patrunjel si de ceapa verde.

  Nota!
  Puteti pune cascavalaul deasupra pastelor si nu in sos :P

2 comentarii:

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita.gmail.com.