marți, 12 iunie 2012

Paste cu sos de legume si carne afumata

        
       Pentru ca era ora 6 si "veveritzele" mele flamanzisera rau, da' rau de tot, de la atata joaca prin parc am zis sa fac ceva super-rapid, paste :D.  Va invitam sa serviti!
           

Ingrediente

250 g paste
apa
sare

 sos
300 g carne afumata (cu un pic de grasime)
1 rosie
1 ceapa verde
1 gogosar
1/2 cana vin alb
1 lgt pasta tomate
1/4 lgt sare

Cum procedam:

1. Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor.
2. Taiati carnea si puneti-o la rumenit 5 min intr-o tigaie non-aderenta.
3. Ceapa curatati-o si tocati-o, apoi aruncati-o in tigaie alaturi de carnita.
4. Curatati rosia de pielita, taiati-o in cuburi si puneti-o peste carne si ceapa.
5. Ca sa nu se simta singur, aruncati si gogosarul feliat in tigaie si lasati 8 min.
6. Stingeti totul cu vin, puneti capac si lasati pana scade la 1/4 -1/2.
7. Puneti pasta tomata si sare si mai lasati 1-2 min apoi opriti focul.
8. Puneti sosul deasupra pastelor.

                                                                         Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita.gmail.com.