Crakers cu cartofi si susan


        Aveam pofta sa rontzaim ceva si am facut acesti biscuiti simpli si grozav de deliciosi. Va indemn sa incercati!

  Ingrediente:

650 g faina
250 g piure de cartofi (facut cu 50 ml lapte)
100 ml ulei palmier
1 ou
70 g zahar
50 g susan
coaja de la 1/2 lamaie
5 g praf de copt

Cum procedam:

1. Amestecam faina cu praful de copt.
2. Punem restul ingredientelor peste faina si framantam bine.
3. Lasam aluatul sa se odihneasca 20 min, apoi il intindem si il taiem (cu formele de biscuiti din dotare :))
4. Punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit la 200°C, 15-20 min.

   Nota!
   Puneti tava pe raftul cel mai inalt al cuptorului.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.