Dragilor, azi am hotarat sa fac ceva mai rustic... Reteta am invatat-o de la mama-soacra. Dansa face un pui la ceaun extraordinar de gustos. Eu doar i-am dat o tenta mai sanatoasa retetei punand mai putin ulei si adaugand o tzara de otet balsamic.
Ingrediente
- 3 pulpite
- 2 cepe de marime medie
- 2 rosii
- 1 cana vin alb
- 1 lingurita otet balsamic
- 1 lingura ulei
- 1 lgt pasta de tomate
- sare
Mod de preparare:
1. Spalam pulpele, le stergem cu un prosop de hartie si le punem in tigaia cu uleiul incins.
2. Prajim pulpele pana devin aurii (5-8min) pe fiecare parte.
3. Adaugam otetul balsamic si vinul, acoperim cu un capac si lasam asa pana scade lichidul aproape de tot (~20 min).
4. Punem ceapa taiata julien si rosiile cuburi si ami lasam pe foc cam 7 minute.
9. La final adaugam pasta tomata & sarea si mai lasam 2 min.
Pofta buna!
Nota!
Puteti indeparta pielea si grasimea!
Iese si mai gustos cu pui de tara ;)
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.