Fiindca trecusem la dieta :)) m-am apucat sa bat niste albusuri cu inlocuitor de zahar in ideea de a face bezea, dar bezeaua sa transformat in fursecuri :D pe care, ai mei copilasi le-au adorat :)
Ingrediente:
- 3 oua
- 1 cana faina de orz
- 1 cana faina de grau
- 1/2 lgt praf de copt
- 2 linguri ulei din seminte de struguri
- 2 linguri cu varf de smantana
- 2 lgt inlocuitor zahar (obtinut din stevie)
- 1 lingura zahar brun
- 2 linguri pudra de roscove
- un pumn de merisor confiat
Cum procedam:
1. Batem albusurile si galbenusurile cu inlocuitorul de zahar.
2. Adaugam uleiul, smantana si zaharu brun.
3. Incorporam faina de grau si cea de orz amestecate cu praful de copt.
4. In compozitie bagam si pudra de roscove.
5. Punem compozitia intr-un sprit si formam prajiturelele intr-o tava tapetata cu hartie d copt.
6. Deasupra fiecarui fursec punem cate 1-2 fructe de merisor.
7. Dam la cuptor 15 min la 180 °C.
Ingrediente:
- 3 oua
- 1 cana faina de orz
- 1 cana faina de grau
- 1/2 lgt praf de copt
- 2 linguri ulei din seminte de struguri
- 2 linguri cu varf de smantana
- 2 lgt inlocuitor zahar (obtinut din stevie)
- 1 lingura zahar brun
- 2 linguri pudra de roscove
- un pumn de merisor confiat
Cum procedam:
1. Batem albusurile si galbenusurile cu inlocuitorul de zahar.
2. Adaugam uleiul, smantana si zaharu brun.
3. Incorporam faina de grau si cea de orz amestecate cu praful de copt.
4. In compozitie bagam si pudra de roscove.
5. Punem compozitia intr-un sprit si formam prajiturelele intr-o tava tapetata cu hartie d copt.
6. Deasupra fiecarui fursec punem cate 1-2 fructe de merisor.
7. Dam la cuptor 15 min la 180 °C.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.