Nu va era dor de o fasolica cu costita?! Ei bine, mie im iera tare dor ca n-am mai mancat ... ha, ha ... nici nu mai stiu de cand :)) Fetita mea a zis ca " sigur nu va iesi bine!" cunoscand reteta traditionala... Concluzia: dupa ce a gustat a mai cerut o portie :)
Ingrediente:
- 600 g fasole fiarta fierbinte- 500 g costita taraneasca
- 250-300 g smantana
- 150 ml apa
- 1 galbenus
- 1 morcov
- 1 ceapa uscata
- 1 ceapa verde
- sare
- patrunjel
Cum procedam:
1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta.2. Calim legumele impreuna cu costita rumena.
3. Adaugam apa si punem un capac.
4. Dupa ce apa s-a evaporat adaugam fasolea si smantana amestecata cu galbenusul. Mai lasam pe foc 3 min, dupa care oprim.
5. La final adaugam patrunjel tocat si sare.
o mancare pe gustul meu. Imi place tare mult fasolea!
RăspundețiȘtergereSi mie imi place, dar mai mult imi plac pastaile ;)
ȘtergereAzi fac si eu mancarica asta, ca tare pofta imi e!!!
RăspundețiȘtergere