Aveam niste carne de curcan prin frigider din care ma gandeam sa fac niste parjoale, dar pana la urma a iesit altceva, o mega-parjoala :)) foarte gustoasa.
Ingrediente:
- 600 g carne de curcan tocata
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 ou
- 80 g crutoane cu usturoi
- 1 lgt verdeturi de Provence
- 1 lgt condiment de pizza de la Fuchs
- 1 lgt chili
- 6 catei de usturoi
- 1/2 legatura patrunjel
- sare & piper
pentru glazura:
- 3 linguri ketchup picant
- 1 lingura ketchup dulce
- 1 lingura de bere bruna
- 2 lgt sos de soia
- 2 lgt boabe de mustar
- sare
Mod de preparare:
1. Curatam si tocam morcovul si ceapa.
2. Maruntim crutoanele.
3. Amestecam toate ingredientele.
4. Punem compozitia intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.
5. Dam la cuptor 1 h 30 min la 190 °C.
6. Amestecam ingredientele pentru glazura.
7. Lasam la racit 15 min dupa ce scoatem din cuptor, apoi punem deasupra glazura.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.