Dragilor iata un mic dejun usor de facut, dar si mai usor de mancat. :P
- 250 g branza (eu am pus amestec: cas de vaca + mozzarella)
- 550 ml lapte
- 200 ml iaurt
- 3 oua
- 370 g faina de grau
- 3 cepe verzi
- 50 g ardei gras rosu
- 1/2 lgt praf de copt
- cateva felii de sunca
- sare & piper
5. Sunca o taiati felii subtiri/ cubulete si puneti in fecare forma deasupra (puteti pune si in compozitie;).
6. Dati la cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 20 min.
Ingrediente:
(pentru 24 de briose)- 250 g branza (eu am pus amestec: cas de vaca + mozzarella)
- 550 ml lapte
- 200 ml iaurt
- 3 oua
- 370 g faina de grau
- 3 cepe verzi
- 50 g ardei gras rosu
- 1/2 lgt praf de copt
- cateva felii de sunca
- sare & piper
Cum procedam:
1. Intr-un bol mare amestecati ouale cu laptele, iaurtul.
2. Puneti in amestec si faina + praful de copt.
3. Adaugati in compozitie branza faramitata, ceapa tocata si ardeiul taiat cubulete.
4. Puneti compozitia in forme de briose. 5. Sunca o taiati felii subtiri/ cubulete si puneti in fecare forma deasupra (puteti pune si in compozitie;).
6. Dati la cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 20 min.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.