luni, 7 mai 2012

Batoane cu goji

 

      Ceva sanatos si energizant numai bun pentru micul dejun luat pe fuga. Unde mai pui ca e super simplu de facut, iar gustul aduce putin cu cel al alivencilor moldovenesti.... Mmmmm o nebunie :)


Ingrediente:

- 2 cani tarate de ovaz
- 1 cana iaurt 0% grasime
- 1 cescuta zahar brun
- 2 albusuri
- 1 praf de sare
- 1 1/2 lingura goji + cateva pentru decor
- 2 lgt scortisoara macinata

  Cum procedam:

1. Batem albusurile spuma cu praful de sare.
2. Intr-un bol amestecam toate ingredientele.

3. Punem compozitia intr-o tava 30x25 cm tapetata cu hartie de copt.
4. Intindeti compozitia intr-un strat uniform si faceti forme cu un cutit la suprafata.
5. Puneti cateva fructe goji deasupra fiecarui baton.
6. Dati la cuptorul preincalzit 30 min la 190°C. 
7. Scoateti si lasati la racit 5-0 min, dupa care se pot taia.

    Nota!
 Puteti inlocui zaharul brun cu 1-2 lgt indulcitor natural.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita.gmail.com.