Am achizitionat de ceva vreme unt de cacao pe care intentionam sa il folosesc la o prajitura
raw-vegana, insa prajitura s-a transformat in ciocolata. As putea spune ca e the best dark chocolate I've eaten. Are o aroma intensa pe care nu am regasit-o in nici una din ciocolatele din comert.
In plus nu te simti vinovat cand mananci o bucatica de ciocolata fiindca nu contine nici un gram de zahar, ci e indulcita cu noul produs lansat de Green sugar. Nu numai ca e guilt free, dar e si vegana. Garantat fara urme de lapte!
Consistenta si intensa, e de ajuns o singura bucatica pe zi ca sa te simti satul si plin de energie.
Ingrediente:
- 100 g indulcitor natural Green Sugar pudra
- 100 g unt cacao
- 50 g ulei de palmier (topit)
- 170 g cacao
- 20 g migdale/nuci/alune/fructe deshidratate (optional)
Cum procedam:
1. Intr-un vas la bain-marie punem untul de cacao la topit.
2. Transferam untul de cocos intr-un vas, adaugam uleiul de palmier, indulcitorul pudra si cacaoa si amestecam cu un tel. La final adaugam migdalele/alunele/nucile tocate.
3. Turnam compozitia in forme de silicon si introducem in frigider pentru 30 minute - 1 ora.
The best!
Oooooo ce intunecata e delicioasa asta.
RăspundețiȘtergereSuper arata!
Arata senzational! De multa vreme imi doresc sa incerc si eu untul de cacao! Iau si eu doua ciocolatele la pachet! :))))
RăspundețiȘtergere