V-am mai zis cat de mult imi plac prajiturile cu branza? Desi pozele nu sunt concludente, va asigur ca
a fost o bunatate de prajitura care s-a evaporat cat ai zice "cheesecake". :P
a fost o bunatate de prajitura care s-a evaporat cat ai zice "cheesecake". :P
Ingrediente:
- 100 g biscuiti simpli
- 30 g ulei de palmier
- 2 lg lapte
- ..........
- 1100 g branza proaspata de vaci
- 180 g zahar tos
- 4 oua mici
- 2 lgt scortisoara
- 1/2 lgt sare
- 4 pere mari - untoasa de bosc (600 g )
Decor
- 200 g smantana frisca
- 1 lgt zahar
Cum procedam:
1. Preincalzim cuptorul la 180°C.
2. Macinam biscuitii si ii amestecam cu uleiul de palmier si cu laptele, apoi punem totul intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.
3. Intr-un vas mixam branza cu ouale, zaharul, scortisoara si sarea pana cand compozitia capata o consistenta fina.
4. Curatam pere de coaja si samburi si le taiem cuburi.
5. Punem 1/4 din compozitie in tava, peste biscuiti. In compozitia ramasa punem perele, omogenizam cu o lingura si turnam totul in tava si introducem in cuptor pentru 50-60 min.
6. Dupa ce s-a copt o lasam la racit la temperatura camerei.
7. Mixam frisca lichida cu zaharul pana capata volum si consistenta, apoi ornam cheesecake-ul dupa preferinta.
S-aveti pofta!
Nota!
Daca doriti puteti pune o cantitate mai mare de biscuiti pentru a forma baza.
Puteti inlocui cu biscuiti digestivi.
Ce pofta mi-ai facut! Cred ca e super-delicios!
RăspundețiȘtergereVaiiii ce delicios...
RăspundețiȘtergereAi uitat sa treci ouăle la ingrediente sau nu văd eu bine? Am citit de mai multe ori :).
RăspundețiȘtergere:)) Asa-i, am uitat! :"> Am rectificat. :) Merci!
Ștergerecu asa bunatate mai cucerit, ador astfel de combinatii...!!
RăspundețiȘtergereO combinatie Delicioasa!!!
RăspundețiȘtergereCe bine arata! Delicioasa!
RăspundețiȘtergereCe frumos arata si nu ma indoiesc ca e delicios!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine!Pup!
RăspundețiȘtergereyammy! vreau si eu o feliuta, ca eu mi-s toata ziulica in masina si n-am timp de facut bunatati din astea!:)
RăspundețiȘtergereCe dragut. Cu pere n-am incercat inca. Am pus-o pe lista.
RăspundețiȘtergereO minunatieeeeee....! Ce pofta mi-ai facut....
RăspundețiȘtergereTe tzuc cu drag !
Pur si simplu imi ploua in gura!!!
RăspundețiȘtergere