Champagne Cake Pops

   
  Primele mele cake pops facute din restul de blat ramas de la tortul de sampanie. Din pacate n-au fost asa reusite in privinta aspectului, dar gustul a plusat!

100 g ciocolata
1 lgt ulei de palmier
bombonele pentru decor
betigase

Cum procedam:
1. Maruntim blatul si il amestecam cu crema de branza.
2. Formam bilute din compozitia de mai sus.
3. Topim ciocolata pe bain-marie, adaugam uleiul si amestecam.
4. Introducem fiecare bat in ciocolata, apoi il bagam in biluta si dam la frigider 10 min.
5. Scufundam cu grija fiecare biluta in ciocolata, o scoatem si o rotim pana scapam de excesul de ciocolata, apoi o ornam cu bombonele si o infingem intr-un suport (recomandat de polistiren expandat, dar cum n-am avut le-am implantat in niste felii de paine puse intr-o cana  :)
6. Dati la frigider 20 min.

 ATENTIE!!!
 Folositi ciocolata simpla. Eu am folosit o ciocolata cu crema de zmeura si n-au iesit prea grozav in privinta aspectului :(

 P.S. Am avut un feeling si am facut fotografiile nereusite :( inainte de a le baga la frigider :"> ca dupa aceea n-am avut la ce mai face poza :D








Comentarii

  1. Ce frumoase sunt!!Imi place si noul template! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Paula! Si mie imi place template-ul acesta, cu greu l-am gasit :)) Oricum mai am de lucru la el, dar asta intr-o zi in care sa am chef sa buchisesc:))

      Ștergere
  2. Eu zic ca arata foarte bine... sigur sunt si delicioase ;) Imi place mult si canita :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmm, la partea cu aratatul bine am dat-o putin in bara, dar au fost delicioase. Canita e a fiicei mele, a primit-o cadou cand avea vreo 3-4 ani :)

      Ștergere
  3. Frumusele foc. Si eu mi-am propus de ceva vreme sa fac dar inca nu am reusit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.