Primele mele cake pops facute din restul de blat ramas de la tortul de sampanie. Din pacate n-au fost asa reusite in privinta aspectului, dar gustul a plusat!
200 g prajitura cu sampanie
2 lg branza de iaurt
100 g ciocolata
1 lgt ulei de palmier
1 lgt ulei de palmier
bombonele pentru decor
betigase
Cum procedam:
1. Maruntim blatul si il amestecam cu crema de branza.
2. Formam bilute din compozitia de mai sus.
3. Topim ciocolata pe bain-marie, adaugam uleiul si amestecam.
4. Introducem fiecare bat in ciocolata, apoi il bagam in biluta si dam la frigider 10 min.
5. Scufundam cu grija fiecare biluta in ciocolata, o scoatem si o rotim pana scapam de excesul de ciocolata, apoi o ornam cu bombonele si o infingem intr-un suport (recomandat de polistiren expandat, dar cum n-am avut le-am implantat in niste felii de paine puse intr-o cana :)
6. Dati la frigider 20 min.
ATENTIE!!!
Folositi ciocolata simpla. Eu am folosit o ciocolata cu crema de zmeura si n-au iesit prea grozav in privinta aspectului :(
P.S. Am avut un feeling si am facut fotografiile nereusite :( inainte de a le baga la frigider :"> ca dupa aceea n-am avut la ce mai face poza :D
Ce frumoase sunt!!Imi place si noul template! Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc Paula! Si mie imi place template-ul acesta, cu greu l-am gasit :)) Oricum mai am de lucru la el, dar asta intr-o zi in care sa am chef sa buchisesc:))
ȘtergereEu zic ca arata foarte bine... sigur sunt si delicioase ;) Imi place mult si canita :D
RăspundețiȘtergereMmm, la partea cu aratatul bine am dat-o putin in bara, dar au fost delicioase. Canita e a fiicei mele, a primit-o cadou cand avea vreo 3-4 ani :)
ȘtergereFrumoase si bune...
RăspundețiȘtergereMultumesc Rocsi!
ȘtergereHugs
Frumusele foc. Si eu mi-am propus de ceva vreme sa fac dar inca nu am reusit.
RăspundețiȘtergereMultumesc Dana! Si eu planuiesc sa repet experienta :)
ȘtergereSunt foarte apetisante!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mihaela!
Ștergere