Reteta aceasta imi trezeste amintiri placute... Am invatat-o de la o prietena de peste Prut cand eram studenta in anul II, iar azi m-a apucat melancolia si am zis ca trebuie neaparat sa o prepar.
Ingrediente:
1500 g cartofi (curatati)1 cana de lapte
1 cana apa
400 g smantana
1 lg ulei
1 ceapa
1 lg cu varf faina (optional)
sare
marar
Cum procedam:
1. Cartofii curatati ii taiati cuburi si ii spalati.2. Taiati ceapa si puneti-o la calit in ulei.
3. Adaugati cartofii, laptele si apa si amestecati.
4. Lasati la foc mediu pana s-au fiert cartofii.
5. Adaugati smantana amestecata cu faina (in cazul in care ati pus) si mai lasati pe foc 5 min.
6. La final adaugati mararul tocat si sarea.
Pofta Buna!
Tare mult imi plac si mie.Pupici!
RăspundețiȘtergereMa bucur nespus ca iti plac DiaMar. Pup
Ștergerearata ff bine! pup
RăspundețiȘtergereMerci Alinutzika! Pup!
ȘtergereArat foarte apetisant!
RăspundețiȘtergereAsa e Maya!
Ștergere