Salata de quinoa cu fructe


   De regula consumam fructele simple, insa mai facem si exceptii atunci cand poftim la salata de
fructe sau la smoothies delicioase.
   Am vrut o salata de fructe cu quinoa si nu-mi pare rau ca am incercat. Dupa ce sta suficient timp (recomand  12 ore) la frigider aromele se armonizeaza in mod imbietor. 
 Destpre quinoa trebuie sa va spun ca aduce organismului toa ore)te beneficiile pe care le aduc in mod normal cerealele (ea nefiind o planta din familia acestora), insa de mentionat este faptul ca poate fi consumata si de persoanele cu boala celiaca fiind o planta ce nu contine gluten. Este bogata in proteine, saruri minerale, fibre si vitamine. 
Mai multe detalii despre quinoa gasiti AICI
Va recomand sa o comandati online pe Sano Vita alaturi de alte ingrediente sanatoase. Daca le comandați direct de pe site-ul https://www.sanovita.ro/ primiți 15% reducere de fiecare dată când introduceți codul ''biochimistlacratita''.  La fiecare comanda plasata primiti 15 % reducere doar punand codul mentionat anterior

Ingrediente:
  • 100 g quinoa alba
  • apa
  • 1 lg zahar brun/1 lg sirop agave
  • 1/2 grapefruit
  • 1/2 mango
  • 1 portocala
  • 1 lg zeama lamaie

Cum procedezi:
1. Quinoa se spala in mai multe ape, apoi se pune la inmuiat intr-o ceasca cu apa pentru  ore. 
2. Scurgi apa si completezi cu o ceasca de apa rece apoi pui vasul cu quinoa la fiert pentru 10 minute. 3. Opresti focul, pui capacul si lasi asa pana se raceste complet. O torni int-o sita si o lasi la scurs. Intre timp te ocupi de fructe.
4. Decojesti fructele si le feliezi subtire. 
5. Pui quinoa fiarta intr-un vas, adaugi zaharul, fructele feliate si zeama de lamaie si amesteci. Pui salata in vase pentru servit si o introduci in frigider pentru 2-3 ore. 








Comentarii