Negresa cu migdale, de post


    Negresa e printre deserturile noastre preferate. Imi place tare mult fiindca nu trebuie sa depui cine
stie ce efort ca sa o realizezi si o prepar ori de cate ori sunt cu bateriile descarcate.
  Daca va incanta puteti sa comandati si voi ingredientele pe Sano Vita.  Vestea faina e ca daca le comandați direct de pe site-ul https://www.sanovita.ro/ primiți 15% reducere de fiecare dată când introduceți codul ''biochimistlacratita''.  La fiecare comanda plasata primiti 15 % reducere doar punand codul mentionat anterior. 




Ingrediente:

  • 450 g faina de grau (tip 650 )
  • 1/4 lgt sare
  • 2 lgt praf de copt
  • 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
  • 30 g pudra de roscove
  • 20 g cacao 
  • 500 ml lapte de orez bio 
  • 1 lg otet 
  • 70 g ulei de cocos 
  • 150 g zahar brut 
  • 1 lg amaretto 
  • 1 lgt esenta rom 
  • 70 g migdale tocate grosier


Cum procedezi:
1. Incalzesti cuptorul la 150 grade Celsius, treapta de coacere uniforma.
2. Pregatesti un vas in care cerni faina, cacaoa, pudra de roscove, sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Amesteci bine.
3. Separat amesteci laptele de orez cu zaharul, otetul, uleiul de cocos (topit si racit). esenta de rom si lichiorul de migdale, apoi torni totul peste ingredientele uscate de la pasul anterior. Amesteci bine cu un tel, ana cand obtii o compzitie cremoasa. Adaugi migdalele si amesteci cu o spatula.
4. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (32 x 2 cm) si introducem tava in cutor pentru 35-40 minute. Faceti testul scobitorii pentru a vedea daca e coapta. 
5. Dupa coacere scoateti tava din cuptor si lasati prajitura sa se racoreasca complet in tava apoi o portionati dupa preferinta.










Comentarii