Mic dejun si gustari sanatoase





Salutare dragilor!
  Daca urmariti pagina de Instagram si cea de Facebook a blogului, stiti deja ca am primit un cadou
delicios de la Sweeteria.


  Zic ca e general valabil ca doamnele sunt putin mai atente la silueta atunci cand vine vara, iar un dulce cu putine calorii este mai mult decat bine-venit in perioada aceasta.
  Cred ca Sweeteria e bucuria copiilor si a parintilor. Ai mei abia s-au putut abtine sa nu devoreze deodata tot ce era in colet. 

    In gama Sweeteria se regasesc produse sanatoase precum cereale, batoane, creme tartinabile, dulceturi, napolitane, ciocolata - toate acestea fiind indulcite natural cu extract de Stevia rebaudiana si cu eritritol (obtinut din porumb). Indulcitorii folositi in produsele Sweeteria au 0 calorii si 0 indice glicemic.


Produsele Sweeteria:

  •  sunt indulcite natural cu Stevia Rebaudiana si Eritritol
  •  contin ingrediente naturale din cea mai buna calitate
  •  contin doar coloranti naturali obtinuti din fructe si legume
  •  nu contin conservanti, 
  •  sunt lucrate manual, in serie mica pentru a ajunge mereu proaspete
  •  sunt realizate responsabil de mamici cu pitici. ;)


  Ne plac la nebunie batoanele din cereale. Sunt gustarile ideale ce  le poti strecura usor in geanta , si te  poti bucura de ele la scoala, la servici, in excursii sau in orice imprejurare avand asttfel la indemana un dulce sanatos oricand simti nevoia. ;)

Adoram fulgii de porumb. Juniorul meu isi prepara singurel  micul dejun folosind iaurt, fulgi de porumb, banana maruntita, si jeleu de zmeura. E foarte incantat de descoperire, si totodata are satisfactia muncii proprii, iar rezultatul e foarte delicios! Am creat cu ajutorul lui un mic dejun cu putine calorii cu fulgi de porumb, iaurt si dulceata de mure.



 Trebuie sa va spun ca Sweeteria a castigat premiul de excelenta pentru design, WOLDA 2018, la jurizarea facuta la Tokyo, dintre 307 participanti din 46 de tari. 









Comentarii