Salutare! Va povesteam ieri despre o noua reteta in care am folsit condimentele din noua gama
Vegeta Natur. Pieptul de pui si dovlecelul au fost grozave. Pieptul de pui a fost de senzatie, si a primit complimente din partea baietilor mei.
Ingrediente:
- 1/2 piept de pui (600 g)
- 1 lgt si 1/2 condimente pentru pui auriu din gama Vegeta Natur
- 1 lg si 1/2 ulei de masline extravirgin
- 1 lgt cimbru
- 1 lgt oregano
- 1/4 lgt piper
- .........................
- 1 dovlecel verde
- 1 lg ulei de masline
- 1 si 1/2 lgt condimente pentru cartofi,Vegeta Natur
- 1 lgt oregano
- 1/4 lgt sare
Cum procedezi:
1. Intr-un vas amesteci uleiul de masline cu condimentele pentru pui auriu din gama Vegeta Natur, cimbru, oregano, piper.
2. Tai pieptul de pui in doua pe orizontala astfel incat sa obtii doua fileuri, le bati USOR cu un ciocan pentru snitele si le pui in vasul cu marinada de la pasul 1. Le lași la marinat cel putin 10-15 minute, timp in careincingi tigaia grill si pregatesti dovlecelul.
3. Tai dovlecelul in felii groase (~ 1 cm), il pui intr-un vas, torni ueiul de masline peste felii, amesteci, apoi adaugi sarea, condimentele pentru cartofi, si oregano. Amesteci bine totul si pui feliile pe grill. Le lasi 2 minute apoi le intorci pe partea cealalta. Dupa coacere pui feliile pe un plaou.
4. Pui fileurile de pui pe gratarul incins si le lasi 2-3 minute oe fiecare parte.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.