Smoothie de banane, măr, pară, mango și caju

  Dragii mei, ei bine dacă este ceva care îmi lipsește când vine vorba de post ei bine pot spune că
lactatele sunt cele care îmi lipsesc.
   Deși îmi place și iarna invoc primăvara cu acest smoothie. :))
  Prietenii de la Unicorn Naturals vin cu o alternativă gustoasă și sănătoasă, și anume laptele vegetal de la marca Rude Health. Laptele vegetal vine în mai multe variante:caju, orez și alune. Gama Rude Helath conține și diverse sortimente de porridge, granola și muesli, oferind astfel o varianta gustoasă și sănătoasă pentru micul dejun. 
   Am testal laptele de caju si este foarte gustos. Țin foarte mult ca produsele pe care le pun me masa familiei mele să fie naturale și lactatele din aceasgtă gamă satifac cele mai exigente cerințe. 
 De la producător citire ” În procesul de fabricare, RUDE HEALTH folosește doar ingrediente integrale, pe care le găsim în mod normal într-o bucătărie sănătoasă, fără nimic artificial sau prelucrat.”
   Vă las  mai jos câteva specificații de la producător.
 

Ingrediente de calitate, 100% NATURALE

  •  NU conțin zahăr sau îndulcitori artificiali; 
  •  NU conțin conservanți sau aditivi; 
  •  NU conțin OMG; 
  •  Sunt bogate în fibre și proteine de cea mai bună calitate; 
  •  Lactatele vegetale NU conțin GLUTEN, AGENȚI DE ÎNGROȘARE și, în plus, sunt pe bază de APĂ DE IZVOR și ORGANICE

 Sortimentația RUDE HEALTH: 
1. LAPTE VEGETAL ORGANIC - Laptele vegetal de caju, alune de pădure sau laptele din orez brun de la RUDE HEALTH este neîndulcit și făcut cu apă pură de izvor și ingrediente de înaltă calitate. În plus, acesta nu conține gluten, agenți de îngroșare, siropuri sau zahăr adăugat și a fost premiat pentru gustul său deosebit cu medalia de aur la Great Taste Awards 2013.
2. PORRIDGE -  Pentru prepararea porridge-ului RUDE HEALTH se amestecă cei mai cremoși fulgi de ovăz scoțian, împreună cu bucăți de fructe irezistibil de moi, nuci bogate în proteine și alte ingrediente delicioase precum sunt fulgii de cacao nibs, untul de alune sau de migdale crocante și sarea de mare. Mai mult, toate sortimentele conțin doar ingrediente naturale, fără nicio urmă de zahăr rafinat sau uleiuri hidrogenate și sunt bogate în fibre. Porridge-ul este perfect pentru persoanele care preferă un mic dejun cald și hrănitor, aducându-ne aminte de gustul delicios al orezului cu lapte din copilărie.  
3. GRANOLA & MUESLI  - Granola RUDE HEALTH este un amestec de diferite tipuri de nuci, semințe și fulgi de ovăz, rumenite la cuptor cu foc blând. La fel ca și celelalte produse, nici granola nu conține zaharuri sau siropuri, uleiuri hidrogentate sau aditivi, fiind bogată în ingrediente de calitate premium, fibre și antioxidanți. În plus, gustul său delicios a mai adus brandului o medalie de aur la Great Taste Awards. Aceasta este ideală pentru un mic dejun sănătos sau o gustare între mese.

Unde se găsesc produsele RUDE HEALTH

 Produsele RUDE HEALTH se pot achiziționa din magazinele MEGA IMAGE, BEBE Tei, Naturalia Bio, Cărturești, BEBE Supermarket, în magazinele de tip PLAFAR, precum și online, de pe AlimenteSpeciale.ro și UnicornNaturals.ro.

Ingrediente:








Cum procedezi:

  Speli fructele și curăți portocala, mango și bananele de coajă. 
Le pui în vasul blenderului G21 Perfect Smoothie Vitality împreună  cu îndulcitorul și laptele de caju (dacă vrei o consistență mai groasă  pui doar 600 ml lapte caji, dacă îl vrei puțin mai fluid adaugi încă 300 ml lapte caju, depinde de cum îți place). 
Pornești blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality la viteză mică și pasezi până când obții un suc catifelat.

















Comentarii