Bine v-am gasit dragilor! Iata ca am revenit pe blog, si nu oricum ci cu o reteta simpla, care aduna intr-o 
cupa aroma vinului fiert cu savoarea ciocolatei si cea a turtei dulci. As putea spune ca acesta e mirosul vacantei adunat intr-o ceasca.
cupa aroma vinului fiert cu savoarea ciocolatei si cea a turtei dulci. As putea spune ca acesta e mirosul vacantei adunat intr-o ceasca.
  Stiu ca am vazut candva, pe undeva prin marea informationala, ciocolata calda cu vin fiert si mi-a placut tare mult ideea. Am zis sa o duc un pas mai departe inlocuind zaharul, si asa prea abundent in dieta la aceste sarbatori, cu indulcitor natural si sa ii adaug un pic din magia Craciunului. 
Ingrediente:
- 500 ml vin rosu demisec
 - ienibahar boabe (4)
 - piper boabe
 - cuisoare
 - o foaie de dafin
 - 4 lgt cu varf ciocolata calda Green sugar
 - 1 lgt mix mirodenii pentru turta dulce
 - 2 lg indulcitor natural Green sugar
 
Cum procedezi:
1. Pui vinul la fiert impreuna cu cuisoarele, boabele de piper, ienubaharul si dafinul. Dupa ce da in fiert opresti focul, adaugi indulcitorul si amesteci.
2. Intr-o cana incapatoare pui pudra de ciocolata calda si mixul de mirodenii pentru turta dulce, adaugi vinul fierbinte si amesteci bine.
2. Intr-o cana incapatoare pui pudra de ciocolata calda si mixul de mirodenii pentru turta dulce, adaugi vinul fierbinte si amesteci bine.
S-aveti pofta! 
interesanta reteta!
RăspundețiȘtergere