Centimetrul cu 0 calorii - prima competitie de SLABIT SANATOS!



    Salutare dragii mei! La inceput de octombrie prietenii de la Green Sugar, ne provoaca la prima competitie de slabit sanatos si ne masoara cu Centimentrul cu zero calorii!
 E prima competitie de acest gen care ne indeamna si ne sprijina sa slabim sanatos. Green Sugar a adunat o  echipa frumoasa care v-a sustine pe fiecare doritor. Asa ca daca va doriti sa aveti o silueta de invidiata pana de Craciun nu trebuie decat sa va inscrieti in concurs, pe langa kilogramele in minus veti avea sansa sa castigati o tinuta creata de designerul Catinca Roman.


 Mai e cazul sa va reamintesc ca GREEN SUGAR este primul indulcitor 100 % natural, obtinut din extract de Stevia Rebaudiana, cu zero calorii si zero indice glicemic, are puterea de indulcire a zaharului insa fara a periclita sanatatea si ca este recomandat inclusiv persoanelor care sufera de diabet?!

    O intreaga echipa lucreaza pentru tine: 

GREEN SUGAR - indulcitorul 100% natural  cu zero calorii si zero indice glicemic

ELSA CARAGIA – experta în nutriție.

ADRIANA PETRESCU – Life Coach și psiholog cu 20 de ani de experiență în domeniu comunicării, specializată în domeniul dezvoltării personale.

ELIZA LUCA – instructor de fitness cu multiple titluri de campioana nationala la individual compus, barna, sol si paralele dar si premii in concursuri internationale.

CATINCA ROMAN – designer roman de notorietate, a absolvit “Scoala de moda a camerei sindicale de Haute Couture” de la Paris si a obtinut marele premiu al Festivalului de Moda de la Bucuresti, inca din 1994. Dupa numeroase colectii prezentate la toate festivalurile de moda din Romania, intra pe scena competitiei Green Sugar pentru a crea... MARELE PREMIU.


  Pentru mai multe detalii intrati pe pagina oficiala a concursului.


PREMII
  1. a) Premiul cel mare – o tinuta realizata de designerul roman Catinca Roman, cu elemente preferate de castigator/castigatoare.
  2. b) Doua premii secundare: cosuri de suplimente naturale, vitamine si minerale marca Laboratoarele Remedia.
  3. c) Vouchere oferite de specialistii campaniei (nutritionist, psiholog, antrenor fitness), pentru continuarea colaborarii cu acestia pe o perioada de timp determinata.
  4. d) Premii saptamanale de motivare, pe parcursul campaniei.
 Va puteti inscrie dand click pe link-ul concursului Centimetrul cu Zero calorii

Comentarii