O supa de culoarea primaverii numai buna pentru a ne revitaliza. E fina (datorita blenderuli Oster),
bogata in fier si delicioasa!
Ingrediente:
- 200 g dovlecel verde (zucchini)
- 100 g spanac
- 4 cepe verzi (30 g)
- 1 tulpina apio (50g)
- 1 l apa
- sare
- 1 lg ulei masline
1. Spalam dovlecelul, spanacul, ceapa si telina.
2.Taiem dovlecelul si ceapa felii si le punem la fiert impreuna cu 60 g spanac pentru 10 intr-un vas impreuna cu apa, uleiul de masline si cu putina sare.
3. Scurgem zeama si punem legumele fierbinti in blenderul Oster Classic Chrome, adaugam zeama cat sa le cuprinda si mixam. Adaugam inca 100 ml zeama si spanacul proaspat si mixam pana cand supa capata o consistenta fina.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.