Smoothie antiinflamator






 Fiindca am in familie persoane inclusiv eu care au probleme cu articulatiile m-am gandit sa creez un
smoothie delicios care sa amelioreze aceste probleme.
   Turmericul este un condiment indian, folosit de secole in medicina ayurvedica. Este cunoscut pentru proprietatile sale anti-inflamatoare, iar ghimbirul este prietenul de nadejde al acestuia, si impreuna cu celelalte ingrediente din smoothie fac deliciul consumatorului


Ingrediente:
  • 100 g varza alba
  • 100 g para (curatata)
  • 100 ml lapte de migdale
  • 130 g pulpa sweetie (dupa curatare)
  • 1 bucata (4cm) ghimbir (10 g)
  • 1/2 lgt turmeric
  • 1 lgt miere de salcam





Cum procedam:

   Spalam, curatam si cantarim varza, para, pulpa de sweetie si ghimbirul, apoi le taiem bucati, le punem in recipientul blenderului Brevile Blend Active. Infiletam lamele si atasam recipientul unitatii blenderului Brevile Blend Active, apoi procesam pana cand ajunge la consistenta dorita. Eu le-am taiat grosier si le-am pus in doua transe: in prima am pus pulpa de sweetie, varza, ghimbirul, turmericul, mierea si laptele de migdale,  iar in a doua am adaugat para.





















Comentarii

Trimiteți un comentariu

Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.