trecuta am facut la cererea fiicei mele o pizza cu blat pufos si cu ceva extra. O sa vedeti in ingrediente despre ce e vorba. :)
Ingrediente:
- 400 g aluat
- 90 g rulada din piept de pui
- 2 lg ketchup
- 6 lgt dulceata de ardei iuti
- 50 g cascaval
- 50 g branza afumata
Cum procedam:
Click AICI pentru reteta si modul de preparare al aluatului. Injumatatiti cantitatile daca vi se pare prea mult.
1. Intindem aluatul intr-o foaie cu diametrul 30 cm si il transferam pe o tava. Intindem pe margine dulceata de ardei iute si impaturim marginea spre interior.
2. Introducem in cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius pentru 10 minute.
3. Scoatem pizza blatul din cuptor, il ungem in interior cu ketchup, punem rulada de pui si branzeturile si mai introducem in cuptor pentru 15 minute.
S-aveti pofta!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Salutare! Iti multumesc pentru vizita! Comentariile sunt bine-venite. Daca te-au inspirat preparatele de pe acest blog te invit sa-mi trimiti o fotografie intr-un mesaj pe pagina de facebook a blogului (Biochimist la cratita) ori intr-un e-mail la biochimistlacratita@gmail.com.