Nu stiu daca vi se intampla si voua, insa chiar daca sunt fan declarat al pastelor, nu intotdeauna cand 
pregatesc paste se mananca tot. Asa am descoperit intr-o zi ca cus-cus-ul "merji di minuni" in chec(de fapt e mai mult un soufle) si m-am hotarat sa va zic si voua. Si ca bonus arata tare fain cu buburuzele de cus-cus prin el. 
pregatesc paste se mananca tot. Asa am descoperit intr-o zi ca cus-cus-ul "merji di minuni" in chec
Ingrediente:
- 500 g branza dulce
 - 50 g cascaval
 - 1 albus
 - 5 galbenusuri
 - 2 fire ceapa verde
 - 600 g cuscus (gatit)
 - 50 g ardei gras rosu
 - 2 lg faina
 - 1 lgt rasa sare
 - 1 legatura marar (optional)
 
   Cum procedezi:
1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 
2. Pune branza intr-un vas si mixeaz-o (cu ajutorul unui mixer vertical) cu galbenusurile pana cand capata consistenta fina. 
3. Adauga si couscous-ul gatit si amesteca cu o lingura pana la inglobarea totala a acestuia. 
4. Toaca ceapa marunt, taie cascavalul cubulete si pune-le peste branza impreuna cu faina si amesteca bine. Asezoneaza cu sare, adauga ardeiul taiat cubulete si amesteca bine.
5. Mixeaza albusul spuma tare cu un praf de sare si inglobeaza-l cu o spatula in compozitie. 
6. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introdu in cuptor, pe raftul din mijloc, pentru 50-60 minute, sau pana cand observi ca s-a rumenit.
S-aveti pofta! 
Si eu sunt fan paste, iar checul tau e tare imbietor :)
RăspundețiȘtergereOye pero que idea tan buena y que resultón queda, me ha encantado!!!!!!!!
RăspundețiȘtergereBesazos.
Ce idee grozava! Bravo! ;)
RăspundețiȘtergere