Credeati ca busuiocul se foloseste numai in mancaruri?! Ei bine, fii-miu s-a gandit c-ar merge de 
minune intr-o negresa. :)
     V-am mai zis ca mai mereu ma ia de maneca si ma trage in bucatarie sa mai facem o "pajitula". Asa s-a intamplat si acum. A mixat el ce a mixat si la final a gasit punga cu busuioc uscat si a "scapat" olecuta in compozitie. Bine a facut ca a scapat busuiocul ca tare buna a mai fost. 
  Ingrediente:
- 8 oua medii (de tara)
 - 8 lg cu varf zahar
 - 8 lg cu varf faina
 - 2 lg cacao
 - 5 g praf de copt
 - 2 lgt busuioc uscat
 - pt. decor: cacao pudra, flori de visin
 
  Cum procedezi: 
1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 
2. Intr-un vas mixeaza spuma ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva.
3. Cerne faina impreuna cu cacaoa si cu praful de copt in compozitie si incorporeaza-le cu ajutorul mixerului. Totodata pune si busuiocul si mixeaza 1 minut.
3. Cerne faina impreuna cu cacaoa si cu praful de copt in compozitie si incorporeaza-le cu ajutorul mixerului. Totodata pune si busuiocul si mixeaza 1 minut.
4. Transfera compozitia intr-o tava dreptunghiulara (32x22 cm) tapetata cu hartie de 
copt si introdu in cuptor pentru 25 min. Testeaza cu o scobitoare, daca iese curata => blat copt.
5. Dupa ce te asiguri ca blatul e copt, scoti tava si lasi prajitura sa 
se raceasca complet (preferabil de pe o zi pe alta), apoi tai capetele 
si o portionezi in bucati de 9 x 4 cm si o pudrezi cu cacao. 
ce frumos arata!
RăspundețiȘtergereTrebuie sa aiba o aroma tare placuta!! ;-)
RăspundețiȘtergereInteresanta combinatie! Cred ca este aromata la cat de frumos a iesit!
RăspundețiȘtergereArata minunat,si cred ca are o aroma super buna!
RăspundețiȘtergere