Simplu, rapid si gustos. Asta e tot ce trebuie sa stiti despre acest preparat!
Ingrediente:
- 850 g branza din iaurt
- 170 g smantana fina (20% grasime - Pilos am folsit eu)
- 1/2 legatura marar
- frunzele de la 4 cepe verzi
- putina sare
- 3 castraveti mari
Cum procedezi:
1. Pune branza din iaurt impreuna cu samntana intr-un bol si mixeaza-le cu ajutorul unui mixer vertical.
2. Spala, usuca si taie mararul marunt. Procedeaza la fel si frunzele de ceapa.
3. Pune verdeturile peste branzica, asezoneaza cu sare si amesteca cu o lingura.
4. Spala, usuca si taie castravetii felii de 0.5 cm.
5. Pune crema de branza intr-un pos cu dui stea deschisa si orneaza fiecare felie de castravete.
S-aveti pofta!
Nota:- branza din iaurt se obtine punand iaurtul la scurs intr-o sedila pentru 24-36 ore.
- daca vi se pare prea complicat sa faceti singuri branza, puteti folosi crema de branza din comert.
- daca vi se pare prea complicat sa faceti singuri branza, puteti folosi crema de branza din comert.
Faine sunt!
RăspundețiȘtergereSuperdelicios aperitivul asta si usor de facut!
RăspundețiȘtergereCe combinatie buna!!
RăspundețiȘtergereSi frumosi, si gustosi :)
RăspundețiȘtergereMi-ai dat o idee f buna pt aperitive! Foarte bune!
RăspundețiȘtergereCat de fina e crema, nu am vazut niciodata asa ceva, felicitari! Branza din iaurt se gaseste si de cumparat? ca nu m-as incumeta sa o fac in casa :)
RăspundețiȘtergereMultumesc Simona! N-am vazut prin magazine, dar se obtine foarte simplu. Si poti incerca cu iaurt cumparat. ;)
ȘtergereUn aperitiv foarte aspectuos!!!
RăspundețiȘtergere