Dragilor nu stiu daca v-am mai povestit, dar sunt fan paste. Imi plac pastele de orice fel, 
numai paste sa fie! Asadar, azi servim paste, un soi de all'arrabiata my way. O reteta cu care voi participa la Concursul cu gust de pe blogul doamnei Laura Adamache si care este inspirata de pe site-ul Condimente oline.
numai paste sa fie! Asadar, azi servim paste, un soi de all'arrabiata my way. O reteta cu care voi participa la Concursul cu gust de pe blogul doamnei Laura Adamache si care este inspirata de pe site-ul Condimente oline.
- 1 l apa fierbinte
 - 400 g cus-cus
 - 3 cepe mici (150 g curatate)
 - 1 morcov (100 g)
 - 1 foaie de dafin
 - 140 g piure de rosii (din conserva)
 - 2 lg ulei de masline presat la rece
 - 1 ramurica busuioc
 - 1 foaie de dafin
 - 1/2 lgt oregano
 - sare
 - piper
 
 Garnitura:
- 1 kg dovlecei
 - 500 g sfecla rosie
 - 3 lg ulei de masline presat la rece
 - sare
 
    Cum procedezi:
1. Taie ceapa si
morcovul cubulete si pune-le impreuna cu busuiocul, dafinul si sarea  in apa fierbinte. Lasa-le la fiert pentru 3-4
minute.
2.  Adauga cuscusul in apa si lasa sa fiarba 6
minute scurge apoi surplusul de apa si lasa sa ramana doar cat sa ajunga la nivelul cuscusului . 
5. Curata dovleceii si sfecla rosie si taie-le in felii. Pune-le separat in 2 vase, pune 2 lg ulei peste dovlecei + putina sare si amesteca-i. Procedeaza la fel cu sfecla apoi pune-le pe un grill incins.
Impresionantemente bueno!!!!!!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergereBesazos.
Gracias Alicia!
ȘtergereHugs & Kisses!
Arata delicios si are niste culori fantastice, felicitari si mult succes la concurs! (y)
RăspundețiȘtergere