Desi nu ma omor dupa ciorbe, tot timpul am o oala maare in frigider. Ca-i de vita, ca-i de gaina, ca-i
de pui sau de porc nu prea are importanta, ciorba sa fie pentru ai mei borsari (si aici vorbesc de baieti, ca noi fetele rezistam fara ciorba si doua saptamani, da' ei nu pot nici macar o zi fara :)).
Ingrediente:
Cum procedam:
E tare simplu de pregatit ciorba.
1. Dezosam pieptul, spalam si portionam carnea, apoi punem impreuna cu apa si cu oasele intr-o oala la fiert avand grija sa luam spuma cand se formeaza.
2. Cand e aproape fiert punem legumele taiate cuburi si dupa 10 minute punem borsul acru fierbinte. Lasam sa dea un clocot, oprim focul si punem pastele/ taieteii si verdeturile taiate.
Pofta Buna!
de pui sau de porc nu prea are importanta, ciorba sa fie pentru ai mei borsari (si aici vorbesc de baieti, ca noi fetele rezistam fara ciorba si doua saptamani, da' ei nu pot nici macar o zi fara :)).
Ingrediente:
- 1 piept de pui de tara (1.300 g)
- 2 cepe mari
- 2 morcovi
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- 1/4 pg spaghetti/ taietei
- 200-300 ml bors acru
- 3 l apa
- o legatura frunze de telina
- 2 lg patrunjel uscat
Cum procedam:
E tare simplu de pregatit ciorba.
1. Dezosam pieptul, spalam si portionam carnea, apoi punem impreuna cu apa si cu oasele intr-o oala la fiert avand grija sa luam spuma cand se formeaza.
2. Cand e aproape fiert punem legumele taiate cuburi si dupa 10 minute punem borsul acru fierbinte. Lasam sa dea un clocot, oprim focul si punem pastele/ taieteii si verdeturile taiate.
Pofta Buna!
Ce bine arata!As servi cu placere un bol!
RăspundețiȘtergereTe pup!
Nu am mancat niciodata pui cu bors, dar cred ca e buna ciorba. De aratat, arata foarte bine!
RăspundețiȘtergere