Ingrediente:
Baza
- 30 g tarate fine de grau
- 90 g faina de grau
- 30 g cacao
- 30 g zahar
- 85 ml lapte
- 1 ou mic
Umplutura
- 750 g branza de vaci dulce
- 50 g zahar
- 1 lg faina de grau
- 30 g cacao
- 200 g ciocolata cu lapte
- 1 ou
- 1 lgt ulei
Cum procedam:
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Pentru baza, punem toate ingredientele si le amestecam bine, va rezulta un aluat lipicios.
3. Topim ciocolata intr-un vas pe bain marie, punem lingurita de ulei peste ciocolata si amestecam.
4. Ingredientele necesare umpluturii le punem in alt bol si le mixam cu un mixer vertical,adaugam ciocolata topita si mixam pana la incorporare.
5. Tapetam o tava (17 cm diametru) cu fund detasabil cu hartie de copt, intindem aluatul pe fundul acesteia, punem apoi umplutura si introducem in cuptor pentru 45-50 min. Oprim focul si lasam sa se raceasca complet in cuptor.
6. Dupa ce s-a racit o putem transfera pe un platou si o putem baga in frigider.
S-aveti pofta!
Nota!
1, Pentru baza putei inlocui oricand aluatul cu biscuiti digestivi, eu am facut asa pentru ca nu am avut. ;)
2, Dacă va place mai dulce mai puteti adauga zahar.
Tare bun trebuie sa fie!!
RăspundețiȘtergereSi la mine o portie va rog!!!!!! Hugs
RăspundețiȘtergereAi terminat de cules roadele? Aștept bunătăți noi!
RăspundețiȘtergereO deliciosenie de zile mari!! iubesc cheesecakeul iar daca e cu ciocolata nu-i pot rezista!
RăspundețiȘtergereMai ai si pentru mine o bucatica mica? Delicios!
RăspundețiȘtergerevreau si eu de la tine o bucatica
RăspundețiȘtergereN-am facut niciodata, dar cred ca-s foarte bun!
RăspundețiȘtergereDaca este cu ciocolata atunci vin la o bucatica ....sau... doua felii mai mari!!!
RăspundețiȘtergere