Fiindca se apropie sarbatoarea Inaltarii si e musai sa facem pasca, va propun o reteta de pasca fara 
aluat. Portia facuta a fost destul de mare, cu toate acestea s-a ras la propriu de pe tava intr-o clipita.
aluat. Portia facuta a fost destul de mare, cu toate acestea s-a ras la propriu de pe tava intr-o clipita.
   Ingrediente 
- 1000 g branza proaspata
 - 600 g ricotta
 - 150 g fulgi de cocos
 - 50 g lapte praf
 - 4 oua
 - 230 g iaurt gras/smantana
 - 275 g zahar
 - 165 g faina
 - 65 g gris
 - 1 lg esenta rom
 
   Cum procedam
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Intr-un vas amestecam branza, ricotta, laptele praf, iaurtul zaharul si ouale. Pentru a obtine o consitenta fina folosim mixerul vertical. 
3. Inglobam faina, grisul si esenta de rom cu un mixer. La final incorporam fulgii de cocos cu ajutorul unei spatule.
4. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt  (32 x 22 cm), nivelam si introducem in cuptor 60 - 80 min, ultimele 5 minute crestem temperatura la 210°C.
5. Scoatem din cuptor si lasam la racit in tava sau pe un gratar. Dupa ce s-a racit complet o taiem. 
Foarte buna este. Imi place. Pun si eu acusi sa fac o pasca pentru maine!
RăspundețiȘtergereInteresanta combinatie! Trebuie incercata.
RăspundețiȘtergereGrozava pasca!!!
RăspundețiȘtergereTrebuie incercata in varianta asta!!
RăspundețiȘtergereMinunata!
RăspundețiȘtergere