Nu va pot spune nimic nou despre snitelul de pui, insa aceasta combinatie este de-a dreptul grozava.
Nu e musai sa fiti la dieta, insa eu vi-l recomad cu draga inima daca vreti sa incercati o alternativa sanatoasa a snitelului.
Cum procedam:
Daca doriti un sos picant, puteti adauga un varf de cutit de chili.
Nu e musai sa fiti la dieta, insa eu vi-l recomad cu draga inima daca vreti sa incercati o alternativa sanatoasa a snitelului.
Ingrediente:
- 300 g piept de pui, dezosat (1 piept de pui de tara)
- 3 lg cu varf tarate fine de grau
- 3 lg cu varf germeni de grau
- 2 lg faina de ovaz
- 1 lgt tarate psyllium
- 1/8 lgt sare de mare
- cateva fire marar
- 1 ou
- 1 lg lapte
Salsa:
- 275 g ardei capia copt (fara seminte si cotor)
- 2 fire de menta
- 3-4 fire marar
- 1 lg otet balsamic
- 1 lgt otet din vin alb
- 1/8 lgt sare de mare
- 1 ceapa verde mica tocata marunt
- 3 lg zeama de aredi copt / apa minerala
Cum procedam:
1. Spalam, stergem, portionam si batem (intre 2 bucati de folie alimentara) pieptul de pui.
2. Amestecam taratele (de grau si psyllium) cu germenii de grau si faina de ovaz.
3. Batem oul cu laptele si sarea.
4. Punem bucatile de piept de pui in oul batut apoi le scoatem, le amestecam cu mararul tocat si le dam prin tarate.
5. Pieptul de pui il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 25-30 min.
6. Salsa o preparam mixand toate ingredientele, mai putin ceapa verde care o vom pune la final, cu un mixer vertical.
S-aveti pofta!
Nota!
Daca nu tineti dieta, puteti praji snitelele in ulei.
Sosul îmi place tare mult, Alina.
RăspundețiȘtergereBuna papa !!! :)
RăspundețiȘtergereImi place combinația ta!
RăspundețiȘtergereSi cu șnițelul nu dai greș niciodata
Sosul acela trebuie sa fie tare gustos!
RăspundețiȘtergereImi imaginez ca este o bunatate. Seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereSuna tare bine!
RăspundețiȘtergereMmmm ce bunatate!
RăspundețiȘtergere