Cred ca stiti cu siguranta vorba tovarasului "nici o masa fara peste". Ei bine azi avem in meniu peste si
nu oricum ci in crusta de arahide. O deliciosenie pe care o recomand cu caldura. Un pranz rapid, satios si gustos.
nu oricum ci in crusta de arahide. O deliciosenie pe care o recomand cu caldura. Un pranz rapid, satios si gustos.
Ingrediente
- 5 bucati trunchi de cod
- 100 g arahide crude
- 50 g arahide prajite, sarate
- 1/2 lgt sare
- 1 ou
- 1 lg lapte
Cum procedam:
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.2. Curatam codul de solzi, il spalam si il stergem cu un prosop de hartie.
3. Oul il amestecam cu lapte si sare si il batem bine.
4. Dam prin rasnita, grosier, alunele.
5. Tavalim pestele prin oul batut si apoi prin alunele zdrobite.
6. Punem bucatile de peste intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 20-25 min. Ultimele 5 minute marim temperatura la 200°C.
Servim cu usturoi.
S-aveti pofta!
Arata foarte bine codul tau in arahide. Mie nu-mi place pestele, dar cred ca as servi o portie de delicatesa de la tine.
RăspundețiȘtergerePupic!
Ce interesanta e combinatia! Sunt foarte curioasa ce gust are si va trebui sa o incerc si eu :)
RăspundețiȘtergereCred ca este tare bun!
RăspundețiȘtergereE interesant! Am gustat si eu in crusta de nuci.
RăspundețiȘtergereCu siguranta delicios!
RăspundețiȘtergere