Pe cat de bun pe atat de simplu de preparat si usor de digerat! ;)
Ingrediente:
- 1 crap de 1.9 kg
- 2 lgt sare mare
- 3 lgt verdeturi de Provence uscate
- 1 lgt ghimbir pudra
- 1 lgt oregano uscat
- 2-3 fire de menta proaspata
- zeama de la 1/2 lamaie
- 2 buc anason stelat (optional)
Cum procedam
1. Preincalzim cuptorul la 200°C.
2. Curatam pestele de solzi, il evisceram si ii taiem capul.
3. Spalam pestele, il frecam cu sare si il lasam 10 minute asa.
4. Amestecam condimetele, apoi crestam pestele din loc in loc si il ungem cu amestecul respectiv, totoadata il stropim cu zeama de lamaie. Il punem apoi intr-o folie de aluminiu pe care o sigilam si o introducem in cuptor pentru 30 min.
Servim cu mujdei si mamaliguta calda. ;)
S-aveti pofta!
S-aveti pofta!
Pofta avem ca arata super delicios!
RăspundețiȘtergere